Social Media Marketing (SMM)

Promovare și Administrare Rețele Sociale

Promovarea pe Rețelele Sociale este un instrument puternic de comunicare ce permit companiilor să-și atingă publicul țintă și aduce un aport major la crearea brand awareness-ului și considerației, iar în timp brand-ul crește odată cu numărul clienților. Dacă tehnicile și strategiile tale de marketing sunt aplicate în mod corespunzător pe rețelele sociale, împreună cu diverse alte tehnici SEO și SEM, site-ul tău web și afacerea online vor crește în mod natural. Conținutul relevant poate fi construit prin Copywriting și Design bine realizat ce crește implicit traficul, conștientizarea mărcii și loialitatea clienților. Dacă întâmpini probleme cu strategia, managementul și publicitatea, sau dorești să îți dezvolți afacerea noi te putem ajuta! Contactează-ne!

Cosultanță Social Media

Cosultanță Social Media

Cu serviciile noastre de consultanță în social media, analizăm prezența online a grupurilor țintă, precum și a concurenților. După analiză, vom putea determina activitățile și strategiile de aplicat.

Social Media Branding

Social Media Branding

Înainte de a începe procesul de promovare, pagina de afaceri trebuie să fie atractivă, să corespunda cu brandul și să conțină toate informațiile necesare pentru a fi prezentate utilizatorilor.

Campanii Promovare

Campanii Promovare

Creem, gestionăm și monitorizăm campaniile de promovare pe social media. Construim comunitate în jurul brandului și gestionăm paginile prin conținut, îmbunătățind experienta utilizatorilor.

Oferim Promovare pe Rețelele Sociale

promovare facebook

Promovare Facebook

Aproape 12 milioane de useri din România. Cel mai bun canal de a comunica cu un public larg, bun pentru varsta mijlocie. Plarforma oferă posibilitatea țintirii unui public larg, dar și nișat la nevoie. Conținutul vizual face întodeauna diferenta pe Facebook, în special prin imagini colorate și jucăușe, depinzând și de audienta la care se adresează un anume brand.

promovare instagram

Promovare Instagram

Mai mult de 5 milioane de useri in România. Cel mai bun canal pentru a comunica cu tinerii. Platforma se axează în special pe conșinut fix precum imagini și carusele de imagini, dar și pe video, în ultima perioadă cel mai performant tip de conținut este Reels aducând mii de vizualizări și reactii organice daca este promovat cu atenție în urma unui studiu prealabil a concurenței și nișei la care se adresează brandul.

promovare twitter

Promovare Twitter

Platfroma cu peste 200 milioane de utilizatori global și peste 300 de mii de conturi în România. Cu un procent de 67% utilizatorii sunt mai dispuși să cumpere de la brandul pe care îl urăresc pe Twitter. Promovarea pe Twitter poate fi adeseori greoaie, necesitând un reasearch amanunțit pe hastaguri si tweets.

promovare linkedin

Promovare LinkedIn

Cea mai mare platformă profesională din lume cu peste 50% din membrii sai ce sunt influențați să cumpere de la companiile cu care ei interacționază. Aici îți poți promova afacerea într-un mod profesional și inteligent. Poți menține și crea o relați profesionala cu alte afaceri prin contactarea profesioniștior prezenți pe platforma LinkedIn.

promovare pinterest

Promovare Pinterest

Cu aproape 2 milioane de utilizatori in România, Pinterest este platforma ce creaza awareness masiv, este SEO-ul Social Media fiind bazat pe keywords, tina toate varstele. Pomovarea pe Pinterest aduce brandului notorietate și eleganță ce crează o comunitate în jurul său, awareness masiv dar mai ales conversie puternică pe termen mediu și lung.

promovare tiktok

Promovare TikTok

Peste 6 milioane de utilizatori folosec TikTok în România, iar globar sunt aproximativ 800 milioane de utilizatori. Cel mai bun canal de conținut video la ora actual, ținta tineri și varsta mijlocie. Derularea automata a video-urilor și a conșinutului deseori amuzant și relaxant de pe platforma face promovarea și experiența utilizatorilor mai mult decât păcută.

Contactează-ne!

Vrei să afli cum poți obține rezultate mai bune? Contactează-ne iar noi vom revenii în cel mai scurt timp către tine pentru a stabili o întâlnire.

Lasă-ne mesajul tău aici