Pentru alte întrebări contactează-ne

Ai întrebări? Contactează-ne!

Dacă ai alte întrebări ce nu se regăsesc în această pagină, te rugăm să ne contactezi folosind formularul altăturat sau să ne suni, vei găsi numarul nostru la pagina de contact

Pentru oferte, pachete și abonamente personalizate ne poți contacta direct, iar pentru pachetele disponibile poți accesa paginile cu pachete creare site prezentare și pachete creare shop online să urmezi pașii de comandă a pachetului dorit.

Suntem o echipă pasionată și dorim să vedem afacerile mici și mijlocii cum prosperă, de aceea îți oferim Consultanță Gratuită pentru primele Două Întâlniri. Contacteaz-ne cu încredere. 

Marketing digital reprezintă totalitatea eforturilor depuse şi utilizarea instrumentelor disponibile, în vederea promovării unui brand, produs sau organizaţie şi a gestionării relaţiilor cu clienţii, prin canalele online existente.
Planul de marketing este o strategie detaliată a modului în care efortul depus de marketingul unui produs sau serviciu este răsplătit financiar. Un plan de marketing inteligent va lua în calcul elemente importante precum costuri de distribuție, costuri de producție, cheltuieli de publicitate, precum și orice alte cheltuieli referitoare la identificarea și promovarea produselor respective consumatorilor de pe piețele vizate.
Serviciul de gazduire web hosting permite atat persoanelor fizice, cat si celor juridice sa aiba un site web accesibil pe Internet. Firmele care ofera astfel de servicii pun la dispozitie clientilor resursele tehnice partajate sau dedicate ale unui server cu acces Internet pentru ca site-ul clientului sa fie vizibil in reteaua globala de Internet. Un server este un computer puternic, ce are posibilitatea de a stoca website-urile mai multor clienti si dispune de o conexiune la Internet foarte puternica, capabila sa serveasca cererilor venite din partea altor sisteme. Pe langa spatiul de stocare pe server, firma poate pune la dispozitia clientilor si alte facilitati, cum ar fi: adrese de email, rapoarte despre vizitatori, diverse script-uri.

Piata de servicii online abunda in oferte de webdesign; in reteaua de cunostinte si prieteni este chiar probabil sa gasesti pe cineva care sa te ajute. Inainte insa de a lua o decizie legata de proiectul tau, asigura-te ca tii cont de aspectele importante ale proiectului: design grafic preferabil cu impact vizual, functionalitati si usabilitate, optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), securitate, garantie si servicii ulterioare de suport disponibile. Este posibil sa gasesti si oferte ieftine insa gandeste-te ca experienta si cunostintele necesare pentru a crea un site bun sunt diverse si implica oameni bine pregatiti in strategie, web design, programare si alte servicii online. Diferenta dintre un web design facut de profesionisti si unul facut de un amator este mare si nu ar trebui sa faci compromisuri pentru imaginea afacerii tale.

Ai intrebări? Scrie-ne