Google Ads & YouTube Ads

Promovare Google

Google este cel mai mare motor de căutare la momentul actual și va fi pentru mult timp de acum înainte, fără acest motor de căutare găsirea produselor sau serviciilor dorite ar fi foarte dificilă. Google fiind platforma unde utilizatorii caută ce să facă, unde să mearga, ce să cumpere, caută instrucțiuni pe diverse subiecte. Cu tehnci si strategii bine realizate de SEM si SEO site-ul brandului poate ajunge la utilizatorii doriți chiar în momentul când aceștea caută produsele sau serviciile afacerii tale. Prin Promovarea pe Google Crești Traficul Site-ului tău, Crești Vizibilitatea Brandului și aduci clienții finali mai aproape de Considerație și Conversie. Dacă întâmpini probleme cu strategia, managementul și publicitatea, sau dorești să îți dezvolți afacerea, noi te putem ajuta! Contactează-ne!

schimbari sistem meta
Cosultanță Google

Cosultanță Google

Cu serviciile noastre de consultanță pe Google Marketing, analizăm prezența online a grupurilor țintă, precum și a concurenților. După analiză, vom putea determina activitățile și strategiile de aplicat. Analizăm în prealabil conturile active și determinăm potențialul acestora.

Ads Mangement

Ads Mangement

Înainte de a începe procesul de promovare, verificăm conturile să corespunda setarilor preliminarii, le conectăm la Ads Manager și creem strategia pentru primele campanii, iar dacă ai deja campanii în derulare facem o analiză pentru optimizarea ulterioară.

Google Ads

Google Ads

Creem, gestionăm și monitorizăm campaniile de promovare pe Google Ads, inclusiv YouTube Ads. Creștem traficul site-ului aducând potențiali clienți din publicul țintit ce convertesc mai ușor, sportind astfel atracția către brand, produse sau servicii.

Oferim Promovare Google Ads și YouTube Ads

Google Ads

Promovare Google

Promovarea pe Google este cel mai eficient si mod pentru a-ți crește afacerea și implicit vânzările. Afacerea ta poate fi găsită ușor chiar și atunci când un potential client caută serviciul sau produsul tău în motorul de cautare. Prin Google Ads poți crește traficul site-ului, vizibilitatea sa în mediul online, dar și un potențial major de creștere a considerației și conversiei. Dacă întâmpini probleme cu strategia, managementul și publicitatea, sau dorești să îți dezvolți afacerea, noi te putem ajuta! Contactează-ne!

Promovare YouTube

Promovarea pe YouTube este un important mod de comunicare prin intermediul căruia poți promova afacerea, YouTube fiind considerat a doilea mare motor de căutare. Promovarea afacerii, brandului pe YouTube se poate face prin intermediul a 3 tipuri de reclama In-Stream, In-Display și In-Search. Acest tip de promovare te ajută să crești vizibilitatea brandului și afacerii tale într-o perioada de timp redusă. Dacă întâmpini probleme cu strategia, managementul și publicitatea, sau dorești să îți dezvolți afacerea noi te putem ajuta! Contactează-ne!

Contactează-ne!

Vrei să afli cum poți obține rezultate mai bune? Contactează-ne iar noi vom revenii în cel mai scurt timp către tine pentru a stabili o întâlnire.

Lasă-ne mesajul tău aici