Search Engine Optimization

Optimizare SEO

Optimizarea SEO constă în îmbunătatirea experientei clientului, UX, un site rapid aduce urcarea pozițiilor din motoarele de cautare în mod natural și implicit mai mult trafic ce crește șansele de vânzare pe site. Optimizarea SEO ajută la creșterea vizibilității site-ului pe termen lung și într-un mod eficient, crește traficul organic al site-ului, iar șansele de conversie sunt mult mai mari. Este importat ca structura site-ului să fie lizibilă, experienta utilizatorilor pe site să fie cât mai ușoară și plăcuta, astfel rata de retragere de pe pagina site-ului tău scade, iar interesul în produsul sau serviciul oferit crește. Dacă întâmpini probleme cu strategia, managementul și publicitatea, sau dorești să îți dezvolți afacerea, noi te putem ajuta! Contactează-ne!

Cosultanță SEO

Cosultanță SEO

Cu serviciile noastre de consultanță SEO, analizăm prezența online a grupurilor țintă, precum și a concurenților. După analiză, vom putea determina activitățile și strategiile de aplicat. Analizăm în prealabil site-ul și determinăm potențialul acestuia.

SEO On-Page

SEO On-Page

SEO On-Page este practica de optimizare a paginilor web pentru a se clasa mai sus în motoarele de căutare și pentru a obține trafic relevant. On-page se referă la conținutul și sursa HTML a paginii care poate fi optimizată.

SEO Off-Page

SEO Off-Page

SEO Off-site se realizează în afara site-ului. SEO Off-Page înseamnă crearea de backlinks, îmbunătățirea modulului în care utilizatorii și motoarele de căutare văd site-ul în termeni de credibilitate, autoritate, popularitate și relevanță.

Oferim Optimizare SEO On-Page și Off-Page

SEO On-Page

SEO On-Page

SEO On-Page este practica de optimizare a paginilor web pentru a se clasa mai sus în motoarele de căutare și pentru a obține trafic relevant. On-page se referă la conținutul și sursa HTML a paginii care poate fi optimizată. Cu această tehnică de optimizare crești traficul organic și îmbunătățești experienta utilizatorilor numită UX ajutând la scalarea site-ului pe termen lung. Dacă întâmpini probleme cu strategia, managementul și publicitatea, sau dorești să îți dezvolți afacerea, noi te putem ajuta! Contactează-ne!

SEO Off-Page

SEO Off-Page

SEO Off-site se realizează în afara site-ului. SEO Off-Page înseamnă crearea de backlinks, îmbunătățirea modulului în care utilizatorii și motoarele de căutare văd site-ul în termeni de credibilitate, autoritate, popularitate și relevanță. Cu această tehnică de optimizare crești credibilitatea, popularitatea și autoritatea site-ului, iar în timp relevanța și vizibilitate vor fi la cel mai înalt nivel.Dacă întâmpini probleme cu strategia, managementul și publicitatea, sau dorești să îți dezvolți afacerea, noi te putem ajuta! Contactează-ne!

Contactează-ne!

Vrei să afli cum poți obține rezultate mai bune? Contactează-ne iar noi vom revenii în cel mai scurt timp către tine pentru a stabili o întâlnire.

Lasă-ne mesajul tău aici