non fungible tokens

Creare NFT

NFT înseamnă "Non Fungible Tokens", acesta este o unitate de date neischimbabilă stocată pe un blockchain, o formă de registru digital, care poate fi vândută și tranzacționată. Tipurile de unități de date NFT pot fi asociate cu fișiere digitale, cum ar fi fotografii, videoclipuri și înregistrări audio. Deoarece fiecare token este identificabil în mod unic, NFT diferă de majoritatea criptomonedelor, cum ar fi Bitcoin, care sunt fungibile. Oferim acest serviciu unic, creăm NFT-uri la cerere și putem încheia o colaborare de blockchain de durata, trebuie doar să ne contactezi pentru a stabili o întalnire pentru detalii. 

creare nft
Cosultanță NFT

Cosultanță NFT

Ne întâlnim și dicutăm scopul NFT-ului dorit pentru a înțelege publicul țintă, astfel vom ști ce fel de design va avea acesta și cum se va marketa și monetiza.

Realizare NFT

Realizare NFT

După întâlnirea prealabilă ne apucăm de treabă și îți creem NFT-ul după forma și marketarea clarificata și agreată de ambele părți.

Parteneriat Blockchain

Parteneriat Blockchain

Putem încheia și un parteneriat de blockchain dacă se dorește pentru a te ajuta să marketezi și să monetizezi NFT-ul mai bine.

Creem NFT-uri la Cerere

Cere Acum Oferta pentru un NFT Original!

.....

Contactează-ne!

Vrei un NFT original? Contactează-ne acum!

Lasă-ne mesajul tău aici